Aftrek hypotheekrente is breekpunt voor het CDA

De hypotheekrenteaftrek is voor het CDA een breekpunt bij de formatie. Dat heeft CDA-lijsttrekker Jan Peter Balkenende gezegd tijdens het Radio 1-lijsttrekkersdebat.

zie ook: CDA hypotheekrenteaftrek op Youtube

Lees verder op Het Financieele Dagblad

Share Button
Tagged with: ,
35 comments on “Aftrek hypotheekrente is breekpunt voor het CDA
 1. simpy henky says:

  ‘k Ben benieuwt wie op dat gebied de grote draaikont van het nieuwe kabinet wordt…..

 2. Hugo says:

  Vorige keer was het de PVDA. Zal deze keer ook wel weer de PVDA worden. Zoals ik al eerder aangaf, stop toch met stemmen ook deze keer is de inzet van de verkiezingen; Hoe hard wilt u worden genomen, extreem hard, keihard of gruwelijk hard, zegt u het maar. Enige wat die lui voortbrengen zijn leugens, diefstal, heling, valsmunterij, corruptie, nepotisme etc. Blijft me verbazen dat zoveel Medelanders erin blijven trappen. Schaffen ze de HRA niet af komt de bezitbelasting er wel. Mijn suggestie zou zijn, 90% liquideren (niet in fiat) en omzetten in compacte waarde. Zoals goudbelegger mooi stelt, GGG. Voor alle duidelijkheid, niet de German Goo Girls waar ik tegenaan liep na een google (smiley). Die gettaway van de drie G’s wordt steeds relevanter.

 3. lorenzo says:

  Het CDA staat op achterstand en wil het volk een cadeautje geven ( en zal ze lukken ook..).
  Politici en ondernemers weten heel goed : het volk WIL nu eenmaal besodemieterd worden.

 4. tinus says:

  Het CDA is dé partij waarin het bankwezen en de kleinburgerlijke mensch samenkomen.

  Bovenstaande combi zal geen maatregel schuwen, hoe draconisch ook, ter behoud van de aftrek/overwaarde.

 5. Buddy says:

  Politici zijn niet veel beter dan de bankmannetjes van KdK.

  De tijd zal het leren wat de houdbaarheidsdatum van de HRA in de huidige vorm uiteindelijk zal zijn.

 6. adamus says:

  en het klootjesvolk laat zich gewoon naaien.

  fietsbelastingplaatjes: (er zit nu meteen 19% op)

  http://www.piepstok.nl/vondsten/belpl2.html

 7. adamus says:

  sorry, piepelen.

 8. Goudbelegger says:

  Allemaal een plusje, jammer dat je geen beoordelingen kan geven op deze site.

 9. RealisT says:

  Ik ben erg benieuwd of Brussel straks een begroting van een klein landje als NL gaat goedkeuren waarbij elk jaar weer miljarden subsidie aan huiseigenaren wordt weggegeven. Geld wat bovendien grotendeels bij banken terrecht komt die daar weer vette bonussen van uitkeren.

  Zouden andere landen daar geen bezwaar tegen gaan maken onder het mom van ‘en hunnie dan’?

  De polletiek gebruikt bovendien Europese regelgeving maar al te gretig om allerlei andere zaken handig te ontwijken. Kan nog wel eens aardig gaan botsen met JeePee’s Europese bestuursambities.

 10. Klaas says:

  Was het Balkenende niet die herfst vorig jaar schreeuwde dat er niets bij voorbaat ontzien zou worden, qua bezuinigingsmaatregelen?!

  En wie schreeuwt nu bij voorbaat dat de HRA ontzien gaat worden…
  Juist, Balkenende!!

  dit zegt genoeg over zijn betrouwbaarheid, denk ik zo.

 11. bankschroef says:

  Het afschaffen van de HRA voor starters zal huizen niet beter betaalbaar maken.
  Tegenover het behoud van de HRA voor bestaande hypotheken kunnen nieuwe belastingen worden bedacht.
  Straks ook verplicht aflossen, tenminste ter hoogte van 2x dezelfde renteaftrek vermenigvuldigd met een inkomensafhankelijke factor. En daarbij een fors hoger huurwaardeforfait vermenigvuldigd met een inkomensafhankelijke factor.

 12. Pinball says:

  @Hugo(2)

  Het is maar goed dat hier dan allemaal van die slimme jongens/meisjes zitten die zich niet laten bedonderen.

  Bijv. de adviezen over goud hier die zijn mijn inziens nogal voorbarig.

  Het deflatie gevaar is nog steeds niet voorbij en bij deflatie is goud niet echt een goede belegging.
  Er is nu een vertrouwenscrisis met de euro (nou ja , die is op het moment ook 1.257 waard, dus ja, zeg het maar) die de vlucht naar goud bevorderd, maar de grootschalige inflatie komt maar niet.

  En als je dan in goud zit en je wilt rendement op je belegging halen zul je je goud op exact het juiste moment van de hand moeten doen, anders weg rendement.
  Dan voel je je even bedonderd.

 13. adamus says:

  En ook de afgeloste huisjes zullen meer moeten gaan betalen. Tenslotte is het daar ook te halen.
  Het wordt een zoektocht naar de sterkste schouders……

 14. nhz says:

  @10:
  niks nieuws onder de zon, het is altijd een ‘breekpunt’ geweest voor Balkje. Ook de studie naar de bezuinigingen die hij liet doen had als voorwaarde dat er géén serieuze ingrepen in de HRA etc. mochten komen. Alle voorstellen zijn tamelijk kostenneutraal voor huiseigenaars en uitgesmeerd over een eindeloos lange periode. De echt serieuze bezuinigingen bleven bij voorbaat buiten schot in dit voorstel, hoeft het volk zich er ook geen mening over te vormen.

  @11:
  het wordt zonder HRA wél beter betaalbaar voor starters die wat eigen geld meebrengen (ik geef toe, die zijn heel schaars momenteel). De prijzen zullen noodzakelijkerwijs omlaag moeten naar het nivo dat starters kunnen betalen, anders wordt er geen huis meer verkocht. Dat kopers zonder een cent te makken uit de markt worden gedrukt lijkt me een uitstekende zaak. Ga eerst maar eens een paar jaar sparen, bovendien zakken de prijzen ondertussen rustig verder.

 15. Jasper says:

  Ik begin juist wat extremer te worden over de HRA aangezien er geen redden meer aan is voor de economie en de vraag is waar we gaan saneren i.p.v. bezuinigen.
  Ik denk nu dat het beste is om direct de HRA en de overdrachtsbelasting voor alle nieuwe gevallen volledig af te schaffen. Alle bestaande gevallen mogen hun 30 jaar vol maken, maar alleen annuitair.

 16. adamus says:

  Ga eerst maar eens een paar jaar sparen,

  gelezen wat Bas Jacobs daarover zegt in de nrc van vandaag? “sparen is dood “. Eigenlijk zou het afgepakt moeten worden. Waarschijnlijk heb ik het verkeerd gelezen……..

 17. bankschroef says:

  @13 de prijzen zakken (of stijgen) naar het niveau dat starters kunnen betalen. “kunnen betalen” staat gelijk aan de maximaal op te brengen netto lasten. Er zijn allerlei producten en aftrekposten en zonnige verkooppraatjes bedacht om het bijhorende hypotheekbedrag zo hoog mogelijk te laten zijn, zodat de verkoopprijzen ook zo hoog mogelijk kunnen zijn. De politiek wil het zo. De burger moet op gebied van wonen kennelijk zover als maar mogelijk is worden uitgeknepen.

  Wat een onvoorstelbare verziekte bende is de Nederlandse woningmarkt toch. Walgelijk. Foute wurghypotheken en andere ongezonde financieringsconstructies, onderhandse veilingafspraken, speculatie, speculatie, speculatie, leegstand, gebrekkige controle op alle gebied, idiote antikraakconstructies, corporatiemaffia, idiote grondprijzen, gemeentelijke speculatie, scheefhuur, scheefkoop, misbruik aftrek, illegale bewoning, schijnbewoning, huursubsidie, hypotheekrenteaftrek, recreatiewoninggedoe, sloop goedkope woningen, kantoren leegstand, nationale hypotheekschuld, en ga maar door, het is een onvoorstelbare bende veroorzaakt door de politiek Majesteit. Waar is dat allemaal voor nodig?

 18. bankschroef says:

  Geachte politici, is het niet beter voor ons allemaal om huizen die langer dan een jaar leeg staan met wat extra overheidsgeld voor 90% van de vraagprijs te kopen, en deze vervolgens te laten slopen door werkeloze jongeren? Want tenslotte wil helaas niemand deze huizen hebben en hebben we dringend banen nodig.

 19. nhz says:

  @15:
  heb al lang geen betaalde kranten meer; Bas Jacobs heeft vaak wel verstandige dingen te melden. Dat sparen dood is lijkt me een feit, ze zouden het woord gewoon moeten verbieden want dat hoort bij het pre-euro tijdperk. Verder moet ik raden wat Jacobs hier bedoeld heeft 😉

  @16:
  waar is dat voor nodig? Simpel: het is oorlog tussen de bankiers + financiele elite (met de politici als hun loopjongens) en het gewone volk; dat wordt uitgevochten met de huizenbubble en de bankencrisis als belangrijke speelvelden. Je ziet dat internationaal (vooral Wall Street en de City tegen de rest van de wereld) en ook binnen de meeste landen (nu heel openlijk in bijv. Griekenland). De financiele maffia heeft in de loop der jaren een steeds groter deel van de inkomsten naar zich toe kunnen harken, en hoe meer ze hebben, hoe minder ze de rest van de bevolking gunnen. In sommige landen krijg je dan werkkampen enzo, maar in het westen hebben ze ontdekt dat de ‘debt prison’ veel effectiever is.

  @17:
  pas maar op dat Balkje het niet hoort, voor je het weet staat het in het verkiezingsprogramma.

 20. adamus says:

  sorry, correctie nhz, sparen moet zijn spaargeld is dood kapitaal.

  en dat is juist. Vooral nu de bank het kapitaal gratis krijgt is sparen onzin. Jammer is dat onze spaarnulletjes ook geen opslag van waarde zijn….

  Ik geloof niet dat Jacobs het zo bedoelde. Vage gast. Zeker op de verkeerde studentenvereniging gezeten. Voor de rest een ouderwetse Keynesfiguur.

 21. ll says:

  @ adamus, hoe kom je erbij, spaargeld is niet dood, het leeft.

  Money never sleeps…..Wall Street…..

  http://www.imdb.com/title/tt1027718/

 22. adamus says:

  spaargeld vs geld.

 23. ll says:

  Vlucht naar kwaliteit, zelfde verhaal als krullebol op RTLZ, grote obligatiebeleggers kopen staatspapier, zij verwachten een nieuwe recessie, danwel een depressie, oef, dus toch nog, echter de oekoenoemen denken er toch weer ietsje anders over..

  http://money.cnn.com/2010/05/21/news/economy/bonds_warning/index.htm

 24. ll says:

  Even on topic, Amsterdam is blut, er kunnen geen huizen meer worden gebouwd, en daarom moeten de huren omhoog bij de wbv’s , maar daar is nieuwe wetgeving voor nodig, noodkreet van Amsterdam dus, maar zal dat nu de enigste stad zijn………, denk het niet, het geld is overal op.

  http://propertynl.com/index-newsletter/rijksoverheid-kan-amsterdamse-bouw-redden-/

 25. nhz says:

  @24:
  de grote beleggers stappen alweer in zwaar overgewaardeerde obligaties en waarom ook niet? Als het fout loopt (toch oplopende inflatie, landen failliet etc.) moeten ze opnieuw uitgekocht worden. Het spelletje van vorig jaar en begin dit jaar wordt weer herhaald.

  @25:
  Groenlinks wethouder, geen verstand van economie en vooral geen verstand (willen hebben) van serieus bezuinigen. In Amsterdam worden nog steeds aan alle kanten tientallen miljoenen over de balk gesmeten, en lang niet alleen voor allochtonen etc.

  De gemeente moet zich alleen bezighouden met zaken die een gemeente perse zelf moet doen, en al die andere flauwekul laten (of overlaten aan de markt). Ik wed dat 95% van de ambtenaren dan direct naar huis kan, en dan houden ze vast nog heel veel geld over.

 26. ll says:

  Sinds Funda door de 200.000 grens heen is, stijgt het aantal te koop staande huizen met 1000 per week……nu 208.760, waarom gaat het nu zo snel omhoog, wat is de reden hiervan, snap er niets van.

 27. Patrick says:

  @27 waarschijnlijk omdat ze de teller een half jaar lang hebben geprobeerd onder de 200K te houden.

  Als je het touw eenmaal laat vieren…

 28. Gabgoe says:

  Ik ben geneigd politici nog enigszins ter vertrouwen, tenslotte hebben we al ruim 60 jaar vrede in west-europa en zijn we nog nooit zo rijk geweest. Dat kan niet alleen aan de mensen liggen die reageren op dit soort sites zuillen we maar zeggen. Maar een politicus die ‘nooit’ zegt, zegt dat niet omdat hij dat meent. Het is ook niet goed een taboe, kijk naar het het integratieprobleem, jarenlang een taboe geweest, toen kwam Pim en werd het bespreekbaar, probleem is nog niet opgelost, maar er wordt aan gewerkt en over nagedacht door alle partijen. Wie wordt de Pim van de HRA?
  De doelstelling moet ook niet zijn op basis van een item te polariseren en stemmen te winnen, maar te kijken hoe we het probleem van de te genereuze en onrechtvaardig getargete HRA. te tackelen zonder meteen de woningmarktzeepbel te laten exploderen.
  Politici wat dacht u van het volgende, beperk de HRA steeds een klein beetje iedere keer als de huizenprijzen stijgen. Dan hoeft niemand te klagen en zijn we over een paar decennia op een aanvaardbare HRA niveau belandt. Plak een plakbandje op de ballon en prik er een heel klein gaatje in.

 29. Gabgoe says:

  Ik ben geneigd politici nog enigszins ter vertrouwen, tenslotte hebben we al ruim 60 jaar vrede in west-europa en zijn we nog nooit zo rijk geweest. Dat kan niet alleen aan de mensen liggen die reageren op dit soort sites zuillen we maar zeggen. Maar een politicus die ‘nooit’ zegt, zegt dat niet omdat hij dat meent. Het is ook niet goed een taboe, kijk naar het het integratieprobleem, jarenlang een taboe geweest, toen kwam Pim en werd het bespreekbaar, probleem is nog niet opgelost, maar er wordt aan gewerkt en over nagedacht door alle partijen. Wie wordt de Pim van de HRA?
  De doelstelling moet ook niet zijn op basis van een item te polariseren en stemmen te winnen, maar te kijken hoe we het probleem van de te genereuze en onrechtvaardig getargete HRA. te tackelen zonder meteen de woningmarktzeepbel te laten exploderen.
  Politici wat dacht u van het volgende, beperk de HRA steeds een klein beetje iedere keer als de huizenprijzen stijgen. Dan hoeft niemand te klagen en zijn we over een paar decennia op een aanvaardbare HRA niveau belandt. Plak een plakbandje op de ballon en prik er een heel klein gaatje in…..

 30. nhz says:

  @31:
  “Politici wat dacht u van het volgende, beperk de HRA steeds een klein beetje iedere keer als de huizenprijzen stijgen.”

  Ach kom, als de prijzen stijgen vindt niemand in Den Haag het nodig wat te doen. En als de prijzen dalen is het onverantwoord om wat te doen.

  Bovendien, iets doen wanneer de prijzen stijgen: dat betekent in de polder waarschijnlijk de komende 20 jaar niks doen, gezien de verwachte prijsontwikkeling. Kortom, lijkt me een goed standpunt voor Balkje.

  O ja, die welvaart en 60 jaar vrede ligt m.i. niet aan de politici die het nu voor het zeggen hebben en hun kiezers. En misschien is het wel allemaal bereikt ondanks de politici en kiezers van toen (en niet dankzij).

 31. wijkcomite says:

   
  Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad, Libische Dictator Khadaffi, Omar al-Bashir (president van Soedan) en Turkse fundamentalist Erdogan beschouwen de Islamitische vrouwen zoals een Nederlandse varkensboer zijn zeugen!

  Het probleem van de Moslimmigranten en hun nakomelingen is dat zij nooit geëmigreerd zijn. De emigratie is de gezinnen overkomen, zonder motivatie. Het was op den duur handiger om hier te wonen, met het gezin, dan om het jaar zes weken op vakantie te gaan naar het herkomstland van de gastarbeider. Van het gebrek aan motivatie bij de immigratie is Nederland het slachtoffer geworden. Circa 35 jaar geleden besloten grote groepen Turken en Marokkanen om met de rug naar onze samenleving te gaan staan, hun vrouwen en dochters te verbieden omgang te hebben met niet-moslims, zich op te sluiten in hun eigen enclaves en hun kinderen niet de normen en waarden van onze open, vrije samenleving bij te brengen. De komende jaren zullen nog vele, voornamelijk Turkse, Marokkaanse en Somalische tijdbomen, onder de naam “immigranten, bruiden en bruidegoms, allochtonen, gelovigen” naar Nederland gehaald worden. De huwelijksmigratie gecombineerd met de uitkeringen bezorgen is nog steeds een aantrekkelijke mechanisme voor de miljoenen Moslims. Hoe Nederland om zeep wordt geholpen is al lang geen geheime operatie meer…Via het eigen snelgroeiende parallelle maatschappij binnen de Nederlandse staat zullen ze om het risico van terugkeer voor altijd te kunnen uitbannen. In Nederland worden de nieuwkomers volledig geïntegreerd met de afgesloten Moslims maatschappij, niet met de Nederlandse. Elke Turk, Marokkaan en Somaliër nu binnenkomt wordt automatisch een onderdeel van deze tegen maatschappij! Veel bewoners van deze land voelen zich nu al niet meer thuis in hun eigen geboortestad. Als je met je ogen open door de grote steden loopt, zie je nu al dat veel van de stad van vreemdelingen is. Met de bekende geboortecijfers van de partijen zul je als Nederlander echt snel tot een steeds kleiner wordende minderheid gaan behoren. Nederland staat een ware invasie van dit soort Islamitische tijdboom te wachten.
  De westerse immigratie (m.n. vanuit Polen) vormt niet direct een elementair probleem voor de Nederlandse samenleving. Er is natuurlijk een duidelijk verschil tussen de westerse immigratie intern en de Islamitische extern. Die van interne is vergelijkbaar met de Nederlandse voor wat betreft cultuur, normen en waarden. EU burgers kunnen overal in EU landen verblijven zolang ze willen. Ze gaan ook niet een nieuwe maatschappij bouwen die tegen Nederland is. De islamitische druiven zijn zuur. Moslims gedragen zich niet als nieuwkomers, maar als nieuwe bezetters…Ze veranderen hun omgeving in een nieuwe derde land gebied, lanceren torenhoge minaretten, demonstreren zich met de walgelijke hoofddoek -burka, organiseren ze altijd eigen scholen. Hun inspanningen zijn er sterk op gericht de moslims in het Westen zich van westerse waarden en normen te doen afwenden. Daarbij prediken zij een extreme afzijdigheid van de westerse samenleving, propageren vaak onverdraagzaamheid ten aanzien van andere groepen en de omringende samenleving en zetten aan tot het (heimelijk) uitbouwen van parallelle samenlevingsstructuren en eigenrichting. In de afgelopen jaren heeft er een toename plaatsgevonden van hun destructieve activiteiten. Grote steden krijgen nog meer moskeen, islamscholen, moslim internaten, Turkse en Marokkaanse TV schotels etc.. etc..
   
  Socialisten
   
  Wethouder Marnix Norder (PvdA) wil dat de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) werkloze Oost-Europeanen gedwongen gaat uitzetten. Op eigen houtje begint Norder na de jaarwisseling een proef met ‘vrij-willige repatriëring’ van Polen, Bulgaren of Roemenen zonder inkomsten. (Volkskrant)
  PVDA: ‘Oost-Europeanen zijn hier welkom zolang ze werk hebben. Maar wie geen inkomsten heeft, moet terug naar het land waar ze vandaan komen.’ Als er niet snel wordt gehandeld, vreest Norder, dat steeds meer Oost-Europeanen aanspraak gaan maken op bijstand. Ook voorziet hij integratieproblemen met Polen, Bulgaren en Roemenen die zich permanent willen vestigen…’

  ” werkloze Oost-Europeanen gedwongen uitzetten…”(PVDA), maar al lang werkloze Moslims niet uitzetten!?
   “..Ook voorziet deze Wethouder integratieproblemen met Polen, Bulgaren en Roemenen die zich permanent willen vestigen”, pro- islamitische Wethouder heeft weer niets over de bestaande integratieprobleem.
  PVDA komt op deze manier alleen voor de moslims op, niet voor de immigranten en is doelbewust tegen de niet- Islamitische arbeiders. Een sociaal-democratische partij die zich vast ketent aan een vijandelijke beweging, koranonderwijs, Moslim omroepen, moskeen bouwen en dagdroomt over gescheiden ingangen voor mannen en vrouwen. Een partij die import van ongeschoolde, analfabete, nutteloze niet-westerse moslims een zware tol zou gaan eisen ten koste van de Europese arbeiders. Terwijl, hier in Nederland men geconfronteerd wordt met een gigantische toestroom van Moslims die absoluut geen prijs stellen op hun verkregen rechten. PvdA importeert niet arbeiders, maar de Moslims. Massa Moslims samen met de corrupte socialisme in het gehate Nederland. Moslim “Arbeiders” dringen ons hun achterlijke cultuur op, passen zich niet aan, veroorzaken veel overlast en over werken gesproken! De werkende mensen zijn slachtoffer, moslims zijn heden ten dage vooral dader! In een stad als Amsterdam niet veilig over straat, er is zelfs al een schuil-Synagoge! Bovendien hebben we 65 jaar na de oorlog weer onderduikers! Vrouwen die vanwege moslim-moordbedreigingen (eerwraak!) ondergedoken zitten in een safe-house. Links is dus echt blind en dom! Elke dag lezen we alleen in Nederland al tientallen misdaden; begaan door moslims met als slachtoffer altijd niet-moslims. Ook in lokale kraantjes is het politienieuws eender; 90% van alle misdaad en alle kosten van preventie opsporing en vervolging wordt door moslim daders veroorzaakt. Slachtoffers zijn bewust gekozen niet moslims! Racisme dus, dus nog kwalijker. Openlijk racisme en anti Semitisch, maakt voor laf en links Nederland niks uit! Deze ellende is te danken aan PvdA beleid. PvdA bestuurders hebben hun bestaan danken aan de moslims. De PvdA gebruikt het woord allochtoon, omdat ze dan niet hoeft te spreken over islamieten. Zo kan de PvdA het echte probleem ontwijken.
  PVDA is tegen de Europese migranten, omdat er veel infiltranten binnen PVDA bang zijn voor de Oost-Europese arbeiders. Moslims van PVDA zien Nederland als een makkelijke prooi, maar instroom van vele Europese arbeiders zou hele islamisering proces kunnen verstoren… Huidige Links haalt namelijk zijn stemmen heden ten dage bij deze Moslims. De PVDA heeft het niet begrepen. De moslims willen de macht in Nederland overnemen door ons hun geloof- cultuur op te dringen. Islamitische racisme, antisemitisme, seksisme vernietigd hele westerse cultuur: met de verspreiding van islam via de politieke partijen ontstaat een nieuwe gevaarlijke ideologische kracht om het doel te bereiken. De infiltratie van de moslims is dus vooral een politieke daad. Deze vermenging van religie, politieke ideologie en macht is inderdaad gevaarlijk. 1400 jaar richten zij al bloedbaden aan en nog nooit heeft het iets voortgebracht dan de volgende lynchpartij. Dat gezwachtelde hoofd vertegenwoordigt 1400 jaar moord en doodslag en wordt door een partij die zich voorstander noemt van vrijheid en gelijkheid in Oost geparachuteerd. Intergratie noemt zij dat, gematigd zou zij zijn. Hoe kunnen ze gematigd zijn? PVDA stop niet met de
  islamisering van haar achterban. Het doet pijn, om al die onderdrukte vrouwen met hoofddoekjes ook in de linkse partijbijeenkomsten te zien. Vrouwen totaal niet herkenbaar in hun zwarte – geheel hun lichaam bedekkende kleding werden op een andere hoek gezet, samen met de kinderen en kregen een briefje in de hand met waarschijnlijk -partij politiek- gebeden, terwijl hun Arabische en Turkse mannen met andere vrouwen zitten te praten. Vrouw geheel bedekt, die haar etentje naar binnen zat te wurmen door elke keer haar gezichtsbedekking een weinig op te tillen om in ieder geval haar mond te kunnen bereiken. Dit zijn ervaringen die wij nu bij de “progressieve” partijen openlijk kunnen zien, dat wij nu ons uiteindelijk kunnen afvragen waar die vrouwen zich eigenlijk nog voor lenen. Hetzelfde geldt natuurlijk voor die vrouwen die onder leiding van een man in volle kledij naar zwembaden gaan(linkse, Christelijke burgemeesters, wethouders en hun nieuwe vooruitgang!?) Wat is dat voor en gematigde Moslim volk en socialisme dat haar eigen vrouwen dit aandoet. Een goede progressieve mens zou eigenlijk zeggen: Sluiten al die moskeeën, korancursussen en die vrouwen een menswaardig leven geven… De aanscherping van de tegenstellingen komt volledig voor rekening van de Staat, van de socialisten, van de Christenen met hun ‘positieve’ discriminatie van alles wat uitvreet, maar de werkenden steeds verder uitkleedt. De apartheid -HARAM, HALAL- ver weg waar links Makro’s voor in de fik stak wordt in eigen land door datzelfde links hand over hand ingevoerd. De parallelle samenleving wordt door de socialisten en Christenen en hun handlangers gecreëerd; de tegenstellingen worden dagelijks aangescherpt. Deze groep ziet het niet of wil dat niet zien dat het Islamitische gevaar hoe langer hoe dichter Nederland infiltreert zodat wij in de toekomst straks de allochtonen blijken te worden. Niet dat wij op wereldniveau door een strategische kernoorlog worden bedreigd maar door het Islamitische gevaar dat bijna even verschrikkelijk is.

   
  Christenen
   
  Weer zelfde zwakheid: lege kerken worden veranderd in moskeen om islamitische verbreiding te versterken. Het is nog altijd een lachertje dat er 2 700 moskeen in Nederland zijn, moet jij eens een christelijke kerk in Turkije of Marokko willen bouwen, hakken ze je kop eraf!
   HBO-raad, CBS, WRR, CNF, FNV, Christelijke en Socialistische partijen sympathiseren islamitische “geloof” die in handen van Moslims een dodelijke wapen is.  Dankzij verraderlijke kerk en politiek komen er nog meer antiwesterse Moslims binnen. Kerkelijke leiding met zéro moreel helpt nog meer instroom en verbreiding van het islamitische machtontwikkeling die mogelijk een burgeroorlog gaat ontketenen.
  “Heilige” moslim leiders, Imams, Mufthu’s, Hoca’s dicteren dat er “huwelijk” tussen een 60 jarige Moslimman en een 12 jarige meisje HALLAL is. Eigenschaap van een sekte!. De Iraanse president Mahmud Ahmadinejad heeft zijn landgenoten opgeroepen op jongere leeftijd te trouwen. Hij wilt graag dat die meisjes op hun 13. moeten beginnen aan het heilige Islamitische job. Ahmadinejad heeft de Iraanse jeugd aangespoord jong te trouwen. Volgens hem is voor meisjes de ideale leeftijd 16 (tegen zijn volgelingen verklaarde hij later dat hij eigenlijk 13. bedoelde) tot 17 jaar. Voor jongens zou dat 17 tot 19 zijn.

  In veel islamitische landen mogen meisjes van negen al trouwen. ‘Profeet’ Mohammed consumeerde zijn kindvrouw Aïsja toen ze 9 jaar oud was en hijzelf al boven de 50. In o.a. Marokko, Jemen, Pakistan, Afghanistan, Saudi-Arabië, Jordanie, Soedan, Libië trouwen oude mannen in navolging van Mohammed nog steeds met meisjes onder de 10 jaar. Een ongeletterde rover van karavanen die zich maar wist te handhaven dankzij z’n vierde, welgestelde vrouw. Dat verklaart veel van het rancuneuze van z’n leer. Helaas vond ze er niets beters op dan ‘m aan te raden z’n hallucinaties, te wijten aan epileptische aanvallen, te vertellen en er ‘een boodschap’ achter te zoeken. Allicht onbedoeld heeft ze ‘m zo op het spoor gezet om z’n ziekte voor eigen gewin te gebruiken en z’n gram te halen op dat vrouwmens, en bij uitbreiding de vrouwelijke soort, die ‘m vernederd had. Dat ging zover dat ook zij op zekere keer opmerkte dat die regels ‘die ‘m ingegeven waren’ wel erg veel op een pasklare gebruikshandleiding leken om vrouwen onder de knoet te houden – maar toen was het al te laat. Doordat hij ook z’n roversbende aan zich moest zien te binden is daar dan een hele hoop tralala bijgekomen – allemaal geshopte stuff die hij o.a. van een gramstorige monnik in z’n oor gefluisterd kreeg, niets aan die gast is origineel, zelfs z’n zwarte steen heeft ie gepikt – en voilà: we zitten met de vodden. Gewelddadige expansie, eigen aan het systeem, én gestage uitbreiding en groei – alweer de vrouw : door die dodelijke combinatie is de islam wat het is en daarom wordt zo angstvallig over de dogmatische kant ervan gewaakt: slechts een volgehouden letterlijke interpretatie van die trut kan het systeem in stand houden. Door het principe van de ummah betekent in stand houden de facto ook uitbreiding, het werkt als een perpetuum mobile, het ultieme glijmiddel voor dwingelanden kortom die onder het mom van godsvrucht hun machismo kunnen botvieren. Mede hierdoor zien we een vieze, gekke, barbaarse en onverantwoorde sekte.

  Christelijke kerken zijn gewikkeld met een grote cultureel en moréle probleem, zinken ze overal en gelijktijdig veroorzaken ze een grote vacuüm in hele westerse continent: via ontstane vacuüm, dringen er nog meer islamitische rovers binnen, namens “geloof-religie” veroveren ze meer terreinen. Veel analfabete achterlijke westerlingen beginnen ook met de burka-hoofdoek, gaan ze ook naar moskeen en geven hun kinderen Islamitische namen…Hele middenoosten, Turkije, Pakistan, centrale Azië, Noord Afrika was op deze manier veroverd. Moslims hebben dankzij dit soort Christenen 48 landen veroverd maar bezetting van Europa is tot nu toe 2 keer mislukt: de slag bij Poitiers (732) en In de lente van dat jaar 1683 bij de Wenen. Beide verdedigingen zijn niet van Christelijk aard.  Verdediging van een Frankische koning was spontaan, los van de katholiek kerk die al met zijn heilige moslims flikkerde: Karel Martel, Europa heeft zeer veel aan hem te danken. Het was immers Karel Martel die de moslimopmars in Europa een halt toe riep en daarmee de tot dan toe de onoverwonnen legers van de Islam een eerste beslissende nederlaag toebracht.
  Tweede keer bij de poorten van Wenen hadden we kracht van de nieuwe generaties, van renaissance tot Verlichting gezien.
   Dit keer zijn de Europeanen vanuit hun achtertuin aangevallen.
   
   
  STOP NU ISLAMITISCHE MASSA IMMIGRATIE
   
  De segregatie gaat onverminderd door en de verhouding moslim/niet-moslim wordt steeds groter. Een softe aanpak van immigratie – door niet strenger te selecteren – en van integratie – door het tot een sociaal-economisch probleem te reduceren en de echte factoren te negeren – leidt dus tot de instandhouding en uitbreiding van een Moslim meerderheid en tot voortgaande radicalisering onder moslimjongeren. De Nederlandse bevolking is de overmatige moslim- immigratie meer dan zat, instroom van nieuwe Moslims, geboortecijfers, polygamie zorgen voor een heel ander beeld…Steeds meer wijken en gebieden worden van Nederlanders gezuiverd.

  De Christenen en Socialisten proberen de illusie te wekken dat Moslims gematigd aan het worden zijn. In werkelijkheid zijn er verschillende sektegroeperingen die alles kunnen doen wat ze willen. Van Turkse Hezbollah tot Arabische Hezbollah, van Turkse Fetullah tot Somalische piraten bewegingen, van Turkse staatsorganisatie Diyanet tot Saudische ministeriele organisaties, van turkse Milli Gorus beweging tot Marokkanse Moskee organisaties, hun zusterorganisaties uit Pakistan, Iran, irak, libanon etc..etc.. dergelijke paramilitaire groepen schieten als paddestoelen uit de grond en bouwen ze allemaal eigen moskeen en scholen.
  Ze hebben zoveel macht dat ze openlijk Nederlandse criticus met de dood kunnen bedreigen en journalisten, schrijvers, docenten van de universiteiten in het openbaar kunnen bedreigen. Met tegenstanders van het islam wordt op deze manier afgerekend.
  Heel dit gedoe was te verwachten nadat in onze grotere steden de Turken, Marokkanen, Somaliërs en Antillianen de dienst uitmaken en van onze steden een hel gemaakt hebben. Het vrije verkeer van nog meer Moslims naar Europa kan er immers voor zorgen dat overbevolkte regio’s compleet gedestabiliseerd raken met de meerderheid van Moslims. De toevloed aan moslims zorgt er bv. voor dat wonen in en rond grote steden van Nederland onleefbaar wordt en als gevolg veel gebieden praktisch in handen van de Moslims zullen vallen.
   
  In de islamitische landen wordt gesproken van een Turkije dat terug is gekeerd naar zijn ‘islamitische wortels’ en Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad, Libische Dictator Khadaffi, Omar al-Bashir (president van Soedan) en Turkse fundamentalist Erdogan willen graag dat Turkije lid wordt bij EU. In Turkije een Iran in het bezit van nucleaire wapens wordt inmiddels gezien als een zegen voor het Midden-Oosten in plaats van een bedreiging. Iran wilt graag dat Turkije lid wordt bij EU… Soedanese leider Omar al-Bashir, die Turkije zo snel mogelijk in EU wilt zien, ondanks de aanklacht van het Internationaal Strafhof tegen hem wegens genocide (in Darfur), een aanklacht die volgens Turkse fundamentalist Erdogan niet kan kloppen, want ‘een moslim kan onmogelijk genocide plegen’. Europese corruptie juicht dit toe en wil Turkije nu zo snel mogelijk deel uit laten maken van onze gemeenschap.

   Een EU-blunder van de eerste orde.
   
  Terwijl in Europa de vergrijzing hoogtij viert en er hier te weinig kinderen worden geboren bij autochtonen kom de EU met het idee om het Turkse paard van Troje binnen te trekken met een leger vol jonge mensen. Erdogan heeft niet voor niets gezegd dat Europa overwonnen zal worden door baarmoeder van onze vrouwen. En zo werkt het ook omdat ze hun vrouwen houden als fokdieren ook wel genoemd ‘zoontjesfabrieken’. Met de export van het geboorteoverschot uit Turkije etc hierbij opgeteld de hoge geboorte ratio van hier al wonende moslima’s zal het in een jaar of 50 beslist zijn, dus het moet onverbiddelijk afgelopen met de poging de EU in te komen. Arabische en Turkse leiders spreken over de aanwezigheid van 60 miljoen moslims in het Westen, die nauwelijks een generatie verder, in vele staten een religieuze meerderheid zouden kunnen vormen en de besluitvorming in de westelijke staten aanzienlijk zullen beïnvloeden in het voordeel van de islam:
   Moemar Khadaffi : “Er zijn tekenen dat Allah de overwinning van de Islam in Europa toestaat,”… “Europa en de Verenigde Staten moeten zich bekeren tot de islam… of anders de oorlog verklaren aan de moslims.” Een ontnuchterend beeld over de geruisloze verspreiding van de islam in de wereld… Zo zegt hij dat Albanië en Bosnië (met een grote moslimpopulatie) lid gaan worden van de Europese Unie, net zoals Turkije dat overigens ook is… Arabische piraat khadaffi stelt verder voor: We hebben 60 miljoen moslims in Europa. Er zijn tekenen dat Allah de overwinning van de Islam in Europa toestaat – zonder zwaarden, zonder wapens, zonder veroveringen. De 60 miljoen moslims in Europa zullen het binnen enkele paar decennia veranderen in een moslimcontinent. Allah mobiliseert de islamitische natie van Turkije, en voegt het toe tot de Europese Unie. Dat zijn nog eens 90 miljoen moslims. Er zullen 150 miljoen moslims zijn in Europa. Despoot Muammar Khadafi: “We zullen de Jihad niet opgeven, want het is een religieuze plicht. Wie ooit de moskeeën van Allah vernietigt voor de ogen van de moslims, heeft het verdiend dat de Jihad tegen hem gevoerd wordt. Als Zwitserland aan onze grens had gelegen, zouden we tegen hen zijn gaan vechten wegens de vernietiging van de moskeeën van Allah.” Zelfde despoot heeft een mensenrechtenprijs uitgereikt aan de Turkse islamist Recep Tayyip Erdogan.
  Ten eerste dat despoot Khadafi een mensenrecht prijs uitreikt als je ziet hoe corrupt hij bezig is. Ten tweede dat Erdogan het ontvangt terwijl Turkije juist niet weet wat mensenrecht is. En beiden willen dat Turkije zo snel mogelijk lid wordt bij EU…Beiden weten heel goed dat een groot aantal islamieten van Turkse afkomst zijn nu al reeds woonachtig in de Europese Unie, waardoor nu al veel steden in Europa gebukt gaan onder de grote invloedsfeer vanuit Turkije en al die andere islamitische landen. Turkije is steeds meer op weg een totalitair moslimland te worden waarbij de democratie in dit land een lachertje is geworden. Een niet-democratisch (moslim)land zoals Turkije waar Christenen vermoord worden om hun geloof en waar de overheid daarbij misdadig wegkijkt, hoort gewoonweg niet in de Europese Unie! In feite is Erdogan een anti-Europeaan. Hij komt uit de zelfde politieke school van de islamieten, oprichter en leider van de Turks-nationalistische moslimbeweging Millî Görüş. Die organisatie ging in 1975 van start met een gelijknamig manifest. Dat Erdogan steeds meer chantage aan het uitoefenen is op de lidstaten en op de Navo om zijn islamitische agenda te bewerkstelligen geeft natuurlijk wel te denken. Hoe zal Turkije zich gaan gedragen als ze straks wel lid zijn? Als een islamitische olifant in de Europese porseleinkast! Als een echt dictatoriaal moslimland zoals wij er nu al zoveel kennen in de wereld?

  De Iraanse president Mahmud Ahmadinejad heeft Iranese moslims opgeroepen op jongere leeftijd te trouwen. Hoe eerder ze trouwen, hoe eerder ze nieuwe strijders voor de “heilige zaak” kunnen voortbrengen, en hoe langer ze daarmee kunnen doorgaan. “Strength in numbers”. EU lidmaatschap van Turkije is belangrijk om strategische doelen te bereiken: een geniale tactiek en wel realiseerbaar als Turkije een landingsbrug van honderden miljoenen Moslims naar Europa wordt.

  Turkse Erdogan: Hij is de man die de minaretten de kruisraketten van de islam noemde? Zijn verlenging, Milli Gorus, Diyanet, fetullah, koepelorganisatie moskeen, etc.. etc.. een fundamentalistische, islamitische heilstaat in de maak. Compleet met volksvermaak. Zoals bekend groeien Moslim sektes al snel uit tot de belangrijkste organisaties in West-Europa, met honderdduizenden leden en de controle over een groot aantal moskeeën en sociaal-maatschappelijke instellingen. Met dit machtige apparaat in handen, hebben Moslimlanden grote macht op de politiek in Europa. Vijandgezinde Moslimlanden realiseren zich dat Turkije en de Turkse diaspora een hoofdrol zouden kunnen spelen bij de islamisering van Europa. En dat voltrekt zich nu voor onze ogen. Ze liggen op dit moment aan het Nederlands subsidie-infuus maar voeren een geheime agenda. Toetreding tot EU betekent voor hen alle ruimte om hun fundamentalistische agenda uit te voeren. Turkije heeft onder Erdogan de onderhandelingen met de EU op een onbeschaamde wijze gevoerd. Zo dreigde de Turkse delegatie met onmiddellijk vertrek als de EU zou blijven hameren op ondertekening van het verdrag van Ankara dat in feite Cyprus als staat erkent. De EU maakte er geen punt van. Iran staat nog steeds achter Turkije.
  Islam is helaas kwalijk…Hun strategie is sluimerend en gevaarlijk. Ze maken heel veel kindjes…kijk maar eens naar Moslim vrouwen met hoofddoek of niet, altijd met een Buggy…Ze fokken door om zo uiteindelijk de macht over te nemen. ze zijn echter niet dom, ze kennen de wet en maken er gretig gebruik van onze vrijheden en onze grondwet. vrijheid van meningsuiting, vrijheid van goddienst, sociale zekerheden..Ze weten ze allemaal te vinden.
  Helaas worden ze onderschat in het westen en ze worden te vaak beschermd door onze politici en kerken.
  Stop islamitische immigratie naar europa. Ze hebben het hier veels te goed; gratis uitkering op uitkering, ouders die anti-NL zijn- ouders begrijpen sowieso geen moer van dit land, hetgeen logisch is als je alleen maar
  Arabisch of turks spreekt, Turkse en Arabische tv lijken en alleen maar met andere Moslim optrekt- allemaal geld en niets ervoor terug doen, logisch dat je dan asociaal wordt. De gestaag groeiende Moslims populatie vormt dus een grote probleem. Nu zeg 7.6%, straks 15%, over zeg 15 jaar 28% – over 4o tot 70 jaar 50%? Daar zit het probleem. Dat gaat de hele maatschappij veranderen. Dat begint al met kleine dingen in het dagelijks leven: zwembaden reserveren tijden alleen voor islamitische vrouwen. Islamitische omroepen. Werkgevers houden rekening met de islamitische ramadan. Scholen krijgen nu al islamitische gebedsruimte, Hallal kantines (zie: UVA,VU en allerlei Hogescholen met de mescit – moskeen- in hun gebouwen!!!), veel docenten zijn bang voor de Moslim jongeren die meerderheid vormen in hun scholen. HBO-Raad die burka-hoofdoek moest verdedigen is een gevaarlijke voorbeeld. Gemeenten die kickboxen organiseren zijn gevaarlijker dan de gewelddadige Islamitische jeugd zelf. Gedwongen huwelijken, eermoorden, demonstratieve hoofdoek-burka-moskee minaretten, veel kinderen, integratieonwillig, gewelddadig en werkloos – de kenmerken van de politieke islam en die waait steeds harder. Er is geen sprake van de integratie, het is een strijd en die wordt tegen de Nederlanders op alle fronten uitgevoerd. Het kenmerk van de Islamitische organiseren heeft geen enkele samenhang met de Nederlandse cultuur. De traditionele partijen hebben altijd hun ogen gesloten voor wat er onder het volk leeft. Steeds meer burgers hebben hun buik vol van het bedrog.  Westerse regeringen hebben een prioriteit gemaakt van het integreren van de moslims in hun samenlevingen. De Turken en Arabieren echter trachten deze integratie te voorkomen omdat ze deze moslims willen inzetten ten bate van hun eigen politieke agenda. Zij staan parallelle samenlevingen voor, waarin moslims feitelijk in een status aparte leven. Dit politiek islamisme vormt dus een grote bedreiging. Geen enkel moslims in staat is zijn ‘wortels’ los te laten of te ontkennen is nu ook in Nederland bewezen. Deze is namelijk onverbrekelijk verbonden met de identiteit van een Turk of Arabier die de integratie met een andere cultuur uitsluit. Stop waanzinnige kapitaalvernietiging. Alle historische voorbeelden wijzen er uit dat ze met de Islamitische ideologie nooit geïntegreerd kunnen worden, sinds 1400 jaar zijn ze nergens met een andere cultuur of volk geïntegreerd. Segregatie en val is voor altijd enige feit, je krijgt zo een snelgroeiende staat binnen de staat en dat kan niet altijd zo blijven gaan. Huidige immigratie en integratie beleid zal nooit een succes worden zolang de grote meerderheid van de Moslims zich vastbindt aan die collectieve waanzin.
   
   
  Noodzakelijke stappen:
   
  a-  Moslimlanden verbonden TV schotels, Islamitische omroepen, speciale Moslim scholen, internaten en andere propaganda middelen zo snel mogelijk belasten. De Turkse en Arabische schotels verbieden, want op deze manier gaan ze nooit Nederlands leren. Als wij dit niet de kop in smoren dan is Nederland over 30 jaar een islamstaat geworden. Moslim scholen, zwaar gepolitiseerde Moskeen en TV zenders uit herkomstlanden zaaien haat en zetten de Moslims aan tot het volgen van orders van hun machthebbers. Er is slechts een oplossing: sluiten.
  b- Arabieren en Turken zijn zodanig georganiseerd dat het hier alleen nog erger wordt. Er moet nu anti- sektewetgeving komen om islamitische organisaties te kunnen verbieden. Moslims die moskeen bouwen, islamscholen oprichten moeten zo vlug mogelijk het land uitgezet worden en nooit meer toestemming krijgen terug te komen.
  c – HBO-raad, CBS, CPB en WRR moeten gereorganiseerd worden. Meer religieuze invloed in een samenleving waar zoveel agressieve Moslims in een klein land komen wonen, zal leiden tot een verregaande polarisering van de maatschappij. De schade voor de politieke stabiliteit van het land en de kennis economie zal enorm zijn. Universiteiten moeten nu islamvrij worden. Islam binnen de hogescholen en academische instellingen betekent dat Nederland haar toekomst definitief verliest!
  d- Iedere crimineel met dubbele nationaliteit het Nederlands paspoort moet worden ingenomen en daarna straf uitzitten in land van herkomst. Waarom moet de Nederlandse staat deze uitstoot van Turkije en Marokko onderhouden?
  e-   Stop moskeebouw in Nederland: De islam is schat en schat rijk door alle olie inkomsten.
  Het enige wat zij doen is het steunen van fanatieke organisaties en het bouwen van moskeen, islam instellingen om het volk te kunnen blijven indoctrineren met haatdragende preken van achterlijke imams. Intussen is geconstateerd dat deze moskeeën worden gebruikt om de bevolking op te hitsen tegen de Nederlandse bevolking. Hoe kunnen we straks ooit nog bezwaar maken tegen moslims die hier via de minaretten “Allah-u akbar” gaan zingen!? Één ding is inmiddels wel meer dan duidelijk geworden, Turken en Arabieren beschouwen deze moskeen harde bewijzen van bezetting.
  f- Malafide huwelijksmigratie:in Moslim landen bestaat meer dan 70% van de huwelijken uit neef-nicht huwelijken. Islamitische huwelijken zorgen inderdaad voor een populatie met meer erfelijke aandoeningen zoals buitengewone agressie, diabetes, schizofrenie, adrenal hyperplasia: Nu zijn al deze ziektes naar Nederland verplaatst. Nederland wordt op deze manier een grote ziekenhuis of gevangenis! Uit een studie (2009) door het in Dubai gevestigde Centre for Arab Genomic Studies (CAGS) bleek dat Arabieren een van de hoogste graden van erfelijke aandoeningen hebben, waarvan bijna twee derde gerelateerd zijn aan neef-nicht huwelijken. Islamitische sekte organisaties die achter de “huwelijkmigratie staan moeten nu verboden worden. Geen besnijdenissen en andere middeleeuwse verminkingen bij jonge kinderen, en er gaat geen overheidsgeld naar Islamitische organisaties. De vrijheid van meningsuiting wordt actiever beschermd door de overheid en de Grondwet zou moeten worden aangepast op die plaatsen waar Moslims extra rechten krijgen. Mannen mogen alles in de Moslimse wereld en geloof daar geldt dan geen doodstraf voor en komt er geen eerwraak door de familie. Als een vrouw buitenechtelijke relatie heeft, wordt ze voor hoer uitgemaakt, gemarteld, doodgemaakt en komt er eerwraak.
  g- Dierenmishandeling onder de naam “offerfeest” is een grote slachting: exponentiële toename van moslims gaat gepaard met de natuur vernietiging; ze bedreigen hele ecosysteem. Binnen enkele dagen zijn er weer honderden miljoenen dieren gedood. In naam van stamleider Abdallah (allah) (biologische vader van Mohammed) worden de dieren met een mes onverdoofd de keel overgesneden. Het dier bloedt dood en tijdens de doodstrijd willen Moslims massaal lekker toekijken hoe het dier pijn lijdt. Dit “offerfeest= slachtfeest” is werkelijk verschrikkelijk en moet verboden worden.
  h- In ons land zie je met name in de Marokkaanse en Turkse cultuur het primitieve fenomeen van gedwongen huwelijken. Waarom gaan deze mensen niet terug naar hun land van herkomst?
  Hoeveel jonge moeders brengen hun kinderen, die de Nederlandse taal niet machtig zijn, naar de kleuterschool. Het is vaak dat dat die huwelijken zijn, die onze overheid liever niet heeft.
  Zeur niet, maar controleer die misstanden. Uithuwelijken zwaarder bestraffen.
  Cultuurgerelateerde ‘handelswaar’ is 1 op 1 te vertalen naar de islam. Meisjes en jonge vrouwen-zij, die tenminste één keer hebben gemenstrueerd- worden niet zelden door de ouders en andere familieleden in het land van herkomst, Marokko bv, gekoppeld aan neef of achterneef. Volgens de traditie aldaar komt de liefde pas ná het huwelijk tot (volle) wasdom.  Een Moslimman ziet in een andere Moslimland een jong meisje,..Na een gesprek met de vader word het volgende besproken,een oudere zusje,nichtje vraagt de papieren aan en doet de “nep cursus” en zo krijgt die man zijn 14 jarig vrouwtje hier…Ze heeft van identiteit geruild met een zusje of nichtje…In Ghana kost zo een kindvrouwtje met alle papieren 3000 euro. In
  Bulgarije en roemenie haal je nu al een kind van 14/15 jaar ook met de papieren van een 18 jarige voor 1000 euro. Broedplaats worden van primitieve moslimbevolking zal op termijn leiden tot een zekere ondergang. Eerwraak? Uitgehuwelijkt in land van herkomst? Er lopen hier teveel van die figuren rond weg ermee. Terug naar land van herkomst daar is hij de held in die familie misschien hier niet hier is het gewoon moord door discriminatie van een cultuur die goed fout zit naar vrouwen toe. En kinderen trouwens. Mannenculturen zijn slecht en decadent.
  i- Tegen de immigrant moet er duidelijk gezegd worden: “Als u naar Nederland migreert, kiest u ervoor om zich met Nederlandse gemeenschaap te verbinden. Als u dat niet wilt of wenst dan bent u niet geschikt om te migreren, verdient u niet het Nederlandse paspoort. Nederland is niet het uitstootland van Turkse en Arabische Moslims. Als u uw Turkse of Arabische identiteit niet los wenst te laten, dan is er geen sprake van migratie maar van kolonisatie, en dat is nu verboden.”
  j- Het is volstrekt logisch dat als mensen die zich in een ander land gevestigd hebben veelvuldig/zware overtredingen of misdrijven gepleegd hebben het land uit gezet worden. Deze mensen komen uit een cultuur waar ze keihard worden aangepakt en zien onze rechtstaat als mietjes waar ze vol op mee kunnen spelen.
  Ten eerste biedt het extra afschrikking tegen criminelen die geen angst voor Nederlandse rechtsysteem hebben. Ten tweede spaart het Nederland veel geld voor juridische procedures/re-integratie/welzijnswerkers/jongerenwerkers/zoveel advocaten, rechters/gevangenissen. Ten derde is het een effectieve manier om van de criminelen af te komen.
  k- Dubbele nationaliteit schadelijk voor integratie: Als je in een land woont (en dus ook werkt) waarvan je niet de nationaliteit bezit ben je te gast. Hou je je niet aan de wetten van het gastland ben je niet meer welkom en uitzetting is dan prima. Heeft iemand (al dan niet naast een andere nationaliteit) de nationaliteit van het gastland verkregen kan uitzetten niet. Alvorens het verkrijgen van de nationaliteit van het gastland moet men dus goed onderzoek doen naar het verleden van de aanvrager ! Moslim leiders hebben meerdere malen uitgesproken dat hen een islamitisch rijk voor ogen staat tot de Noordzee, en bij een overname hoef je immers niet te integreren. De enige juiste oplossing is de grens voor Moslims dicht…Het is op zich al volslagen krankzinnig dat Nederland accepteert dat Turken met een Nederlands paspoort het Turkse leger in moeten, in ons optiek dienen de Nederlandse paspoorten afgenomen te worden. Aangezien Marokko en Turkije landen zijn die zich hevig bemoeien met landgenoten die zich in het buitenland gevestigd hebben (namenlijsten, dienstplicht, ‘zoveelste provincie’, etc.) De Marokkaanse en Turkse staten menen iets anders met de dubbele nationaliteiten. Europa is niet alleen een prooi, maar ook vijand… Moslimlanden willen voor altijd invloed uit te oefenen op de Turken en Arabieren hier. Verder moeten ze zorgen dat er veel Moslims bij komen om zijn rijk uit te breiden. Het gaat hier niet over de gelovigen, maar over hun politieke doel, over een godsdienstige ideologie die de mens zijn leven op een allesomvattende, totalitaire wijze wil regeren in al zijn doen en laten. Uitzetten deze bendes. Gewoon de Nederlandse Nationaliteit afnemen en naar hun landen sturen. Laat ze in Marokko of in Turkije herrie schoppen.
  l- Stop islamitische naamgeving in Nederland: Het is belachelijk dat Marokko en Turkije hier in Nederland de baas willen spelen over hier geborenen.
  Het probleem van arabisering en Verturken van namen doet zich niet in Nederland voor maar in landen waar Arabieren en Turken hun macht willen doen gelden door middel van het gebruik van de Islam. Het is een vorm van arabisering en turkisering. Er zijn landen en volken die door middel van islamisering van namen hun zelfstandigheid hebben verloren. Het verschijnsel van onderwerping/bekering is begonnen. De aanwezigheid van goed georganiseerde Moslims en hun bekeringsdrift is nu voelbaar. Op termijn loopt Nederland in gevaar, al dan niet met bewuste of onbewuste hulp van de eigen Hollandse bekeerlingen die de vijfde colonne zouden kunnen vormen. Het wordt anders als Nederlandse ambtenaren de wetten van de vijandig gezinde landen gaan toepassen – wat ze doen! Nederlandse ambtenaren gebruiken hun lijsten bij het registreren van veel hier geboren kinderen. Het is onder moslims gebruikelijk de eerste zoon Moham(m)ed, tweede Ali (Marokkanen), Mehmet/Ali (Turken) te noemen, waardoor heel veel kinderen in grote steden deze namen dragen. De grote populariteit van deze namen is overigens niets nieuws: in Amsterdam voert Moham(m)ed al 35 jaar de toplijsten aan. Naam van een ultieme krijgsheer (binnen 18 jaar 24 landen veroverd) van aller tijden zo populaire?! Hier geborenen forceren tot de namen van de vijanden is een misdaad! Dat is in strijd met de Nederlandse wet. Verbied zo snel mogelijk deze namen.
   
   

  De Iraanse president Mahmud Ahmadinejad heeft Iranese moslims opgeroepen op jongere leeftijd te trouwen. Hoe eerder ze trouwen, hoe eerder ze nieuwe strijders voor de “heilige zaak” kunnen voortbrengen, en hoe langer ze daarmee kunnen doorgaan. “Strength in numbers”. De Europese Unie is het afvalputje van dit soort massaal geproduceerde laagst opgeleiden die gestimuleerd worden om naar Europese landen te verhuizen.
  Dergelijke grote massa Moslims schieten als paddestoelen uit de grond en bouwen ze allemaal eigen moskeen en scholen in Nederland. Het aantal Moslim jongeren groeit razendsnel in hun nieuwe broedplaatsen. Het aantal opgeleiden nemen ook toe en werken ze aan de nieuwe voorzieningen voor de rekrutering. Marokkaanse en Turkse Wethouders, burgemeesters openen grote moskeen in Nederland: een nieuwe moskee onder de naam “grootste gebedshuis” wordt door burgemeester Ahmed Aboutaleb en wethouder Hamit Karakus geopend. In een stad met een Marokkaans moslimburgemeester, Turkse wethouders die eens zeggen dat ze de scheiding van kerk en staat niet al te ver door moeten voeren…
  Het is de PvdA wethouder Hamit Karakus die ervoor gezorgd heeft dat dit symbool van verovering gebouwd kon worden. Hierbij negeerde hij alle gemeentelijke regelingen om zijn zin door te voeren. Maar nu ook elke R’dammer gemeentelijke regelingen mag negeren anders is hier sprake van onvervalste discriminatie en kan Karakus voor de rechter gesleept worden. Met Hamit Karakus, Ahmed Aboutaleb en de Essalam-moskee zit het wel snor met de scheiding Kerk/Staat.. Eerst was ‘t Cohen die moskeeën in A’dam subsidieerden en nu gooit R’dam de grondwet op de vuurstapel. Ernstiger is dat de grond voor eeuwig is verkocht aan de moslims, in islamitische ogen wordt Nederland niet méér gewaardeerd voor de gegeven vrijheid, maar juist verder vernederd voor zwakte, namelijk dat zelfs de Nederlandse grondwet zou kúnnen wijken voor veronderstelde islamitische geloofs- en gezagssuperioriteit. Immers, de grond onder de moskee, evenals die onder elke moskee in Nederland trouwens, wordt in islamitische ogen geacht eeuwig onttrokken te zijn aan de Nederlandse soevereiniteit. Deze Turken en Arabieren treden op voor hun parallelle islamitische autoriteit die de toepassing van Nederlandse wetten op enig deel van Nederlands grondgebied kan uitschakelen. Dit getuigt het van een onvoorstelbare brutaliteit en toont hoezeer de Nederlanders over zich heen laten lopen…Hiermee wordt het bewezen dat het verlenging van de islamitische landen voor hun eigen machthebbers werken. Met het controle over de grootsteden hebben ze zoveel macht dat ze openlijk Nederlandse criticus met de dood kunnen bedreigen en journalisten, schrijvers, docenten van de universiteiten in het openbaar kunnen bedreigen. Met tegenstanders van het islam wordt op deze manier afgerekend.
  Heel dit gedoe was te verwachten nadat in onze grotere steden de Turken, Marokkanen, Somaliërs en Antillianen de dienst uitmaken en van onze steden een hel gemaakt hebben.

  De
  wijken en steden: We weten dat Nederland een demografische crisis tegemoet gaat. Onder de huidige omstandigheden qua vruchtbaarheid zullen er steeds minder Nederlanders zijn. Over twintig of dertig jaar, als moslims de macht hebben overgenomen, mixen bevolkingsgroepen niet meer en gaan ze zeggen: “ons wijk, ons stad” en daarvoor hoeven ze zich geen Nederlander te voelen. In de oude wijken in de grote steden nu al vind je amper autochtonen meer. In Rotterdam en Amsterdam ligt het percentage niet-westerse binnenkomers boven de 75%. Dat is een gemiddelde afspiegeling van de stad. Voor sommige wijken betekent dit 90%. Hun wijken dus, niet van Nederlanders. Veel wijken in de grotsteden vertonen alle kenmerken om tot islamenclaves te verworden en grote politieke partijen die volledige geïslamiseerde steden zien ontstaan hebben nog geen oplossing. In sommige gevallen, om één wijk te veroveren is 1 hoofddoekvrouw genoeg, als zij in een wijk verschijnt, krijg jij meteen “Te Koop” huizen en verdwijnen de bewoners langzamerhand uit hun wijk, uit hun straat. Er is geen tegengif, ze verhuizen massaal en vervolgens ontstaat heel snel een andere soort wijk. Doorsluizing naar de resterende wijken is een constante demografische proces waarbij Islam gebruikt wordt als een soort politieke veroveringsmiddel met religie als dekmantel. Betreffende problematiek hoofddoekjes zijn dus een wapen en het gemakkelijkste is het natuurlijk op een ‘tolerante’ manier toe te laten. Turkse Erdogan heeft niet voor niets gezegd dat Europa overwonnen zal worden door baarmoeder van onze vrouwen. En zo werkt het ook omdat ze hun vrouwen houden als fokdieren ook wel genoemd ‘zoontjesfabrieken’.

  EU lidmaatschap van Turkije is belangrijk om dit soort strategische doelen te bereiken: een geniale tactiek en wel realiseerbaar als Turkije een landingsbrug van honderden miljoenen Moslims naar Europa wordt.
  Zoals bekend groeien Moslim sektes al snel uit tot de belangrijkste organisaties in West-Europa, Federatie van Islamitische Organisaties in Nederland (FION), Milli Gorus, Fetullahcilar, Soeleymancilar, Diyanet met honderdduizenden leden en de controle over een groot aantal moskeeën en sociaal-maatschappelijke instellingen. Met dit machtige apparaat in handen, hebben Moslimlanden grote invloed op de politieke processen in Nederland. De omstreden criminele organisaties duiken op als onderhuurders van de moskeen in Nederland. Vijandgezinde Moslimlanden realiseren zich dat Turkije en de Turkse diaspora een hoofdrol zouden kunnen spelen bij de islamisering van Europa. En dat voltrekt zich nu voor onze ogen. Ze liggen op dit moment aan het Nederlands subsidie-infuus maar voeren een geheime agenda.
  In de islamitische landen wordt gesproken van een Turkije dat terug is gekeerd naar zijn ‘islamitische wortels’ en Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad, Libische Dictator Khadaffi, Omar al-Bashir (president van Soedan) en Turkse fundamentalist Erdogan willen graag dat Turkije lid wordt bij EU. In Turkije een Iran in het bezit van nucleaire wapens wordt inmiddels gezien als een zegen voor het Midden-Oosten in plaats van een bedreiging. Iran wilt graag dat Turkije lid wordt bij EU… Soedanese leider Omar al-Bashir, die Turkije zo snel mogelijk in EU wilt zien, ondanks de aanklacht van het Internationaal Strafhof tegen hem wegens genocide (in Darfur), een aanklacht die volgens Turkse fundamentalist Erdogan niet kan kloppen, want ‘een moslim kan onmogelijk genocide plegen’. Turkije, een agressieve staat met 80 miljoen intolerante moslims, waar de moslimscholen explosief groeien en de andere geloven zwaar geterroriseerd worden. Turkije, dat Cyprus voor de helft weder-rechtelijk bezet heeft, en het EU lid Cyprus niet wil erkennen. Turkije dat de genocide van ruim een miljoen Armeniërs niet wil erkennen.
  Europese corruptie juicht dit toe en wil Turkije nu zo snel mogelijk deel uit laten maken van onze gemeenschap.

   
   Een EU-blunder van de eerste orde.
   
  Na het Turken en Marokkanen drama stromen nu de Somaliërs en de Bulgaarse moslims ons land binnen, zonder enige economische noodzaak. Dit is puur wanbeleid tegen de belangen van ons volk in.

  Nu wordt het hoog tijd dat het immigratie van Moslims naar Europa compleet gestopt wordt. Het systeem van uitkeringen bezorgen die gebaseerd was op een enorme parasitaire ambtenaren stelsel trekt nog meer Moslims. Brussel moet onmiddellijk stoppen met geven van bakken Europees belastinggeld jaarlijks aan Turkije; De enige reden, waarom de turken doen als of ze bij de EU willen horen is het geld dat Turkije krijgt als kandidaat-lidstaat van de EU, ons belastinggeld en bijdragen zijn alweer verhoogd om Turkije rijp te maken voor toetreding. Turkije wordt nu een tweede Iran, laat Obama het fijn inlijven als de zoveelste staat van zijn Amerika.
  Turkije nooit en nimmer bij de EU ! Weggegooid geld.
  Turkije zal een bedreiging worden, want Erdogaan streeft weer naar een groot Ottomaans islamitisch rijk en heeft een van de grootste legers.  
  Een referendum naar Zwitsers model is noodzakelijk: het gaat om een referendum over de concrete maatregelen, over een grote probleem, in alle facetten en zodanig dat de wil van de meerderheid doorgaat. Een referendum over de islamitische massa-immigratie en moskeeën bouwen. Deze referendum is in het landsbelang. De overheid moet het referendum organiseren. Daarmee wordt het ook buiten de partijpolitiek geplaatst. De politiek is uitvoerder, en heeft niks te beslissen. De burgers zijn de baas.
   
  R. Blicker
   
  WIJKCOMITÉ DIRECTE DEMOCRATIE
   

 32. nhz says:

  @33:
  lekker spammen !!

  en dan ook nog een inhoud die volgens mij strijdig is met de Nederlandse grondwet (inhoudelijk commentaar zal ik maar achterwege laten, ik ben niet zo goed in kleutertaal).

 33. Charlie says:

  @33
  Hahaha, weer een extra patient voor de GGZ. En wie gaat dat betalen? De be-las-ting-be-ta-ler.

  Admin, please delete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*