NVM wil spreekuur over kredietcrisis

Voorzitter Wim Nieuwenburg van NVM Haaglanden wil dat alle NVM-makelaars in de regio gezamenlijk een inloopspreekuur organiseren om mensen voor te lichten over de gevolgen van de kredietcrisis.

„Het zijn economisch zware tijden. Consumenten met plannen om een huis te kopen of te verkopen zitten met vragen en verlangen naar meer zekerheid. Daar kunnen wij hen als makelaar bij helpen door goed te adviseren. Een vrijblijvend inloopspreekuur verlaagt bovendien de drempel om even binnen te stappen,’’ legt Nieuwenburg uit.

Tijdens zijn nieuwjaarstoespraak vrijdag zal de voorzitter van NVM Haaglanden alle leden van de makelaarsorganisatie daarom oproepen een dergelijk spreekuur te organiseren. „Alle makelaarskantoren in de regio zouden bijvoorbeeld af en toe op zaterdag een paar uur open kunnen,’’ zegt Nieuwenburg. De NVM-voorzitter verwacht dat 2009 een moeilijk jaar wordt. „Alles zal moeilijker en stroever gaan. Makelaars zullen zich daarom als échte ondernemers moeten gaan gedragen om te overleven.’’

bron: AD.nl

Share Button
Tagged with: , ,
4 comments on “NVM wil spreekuur over kredietcrisis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*