Van Lanschot: De Nederlandse huizenmarkt lijkt op een zeepbel

Floris DeckersVan Lanschot heeft maandag een stap gezet die wordt uitgelegd als een teken van kracht: de bank heeft euro 150 mln opgehaald bij particuliere beleggers. In tegenstelling tot branchegenoten als ING en Aegon hoefde Van Lanschot niet bij de Staat aan te kloppen.

bron: fd.nl

Share Button
Tagged with: , ,
4 comments on “Van Lanschot: De Nederlandse huizenmarkt lijkt op een zeepbel
 1. gekkehenkie says:

  Het konijn is uit de hoed!!!!!

  Bestuursvoorzitter Van Lanschot: “In Nederland is het vooral een probleem van kunstmatig in stand gehouden schaarste ….”

  Kunstmatig in stand gehouden schaarste ..

  Kunstmatig …..!

 2. Lex says:

  Laten we het maar zo zien: beter laat dan nooit dat men vanuit de betreffende richting dit soort zaken nu zelf ook toe gaat geven.

 3. Me says:

  “Het lijkt me beter om in dit stadium van de recessie niet aan de hypotheekaftrek te morrelen. Het is onverstandig om consumenten nu bezorgd te maken.”

  Ja laten we de mensen die teveel risico hebben genomen, waardoor we nu in de problemen zitten, blijven subsidiëren met HRA, onder meer betaald door de mensen die geen risico’s hebben genomen.
  Mensen die met open mond hebben zitten kijken naar de prijsstijgingen en dachten ‘dat kan nooit goed gaan’ blijven betalen voor de mensen die dachten ‘dat wil ik ook’.

 4. johnny says:

  toch kan ik me menig verjaardags feestje nog herinneren , zonder uitzonderingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*