Van Lanschot: De Nederlandse huizenmarkt lijkt op een zeepbel

Floris DeckersVan Lanschot heeft maandag een stap gezet die wordt uitgelegd als een teken van kracht: de bank heeft euro 150 mln opgehaald bij particuliere beleggers. In tegenstelling tot branchegenoten als ING en Aegon hoefde Van Lanschot niet bij de Staat aan te kloppen.

bron: fd.nl

Share Button

4 Reacties

 1. gekkehenkie Zegt:

  Het konijn is uit de hoed!!!!!

  Bestuursvoorzitter Van Lanschot: “In Nederland is het vooral een probleem van kunstmatig in stand gehouden schaarste ….”

  Kunstmatig in stand gehouden schaarste ..

  Kunstmatig …..!

 2. Lex Zegt:

  Laten we het maar zo zien: beter laat dan nooit dat men vanuit de betreffende richting dit soort zaken nu zelf ook toe gaat geven.

 3. Me Zegt:

  “Het lijkt me beter om in dit stadium van de recessie niet aan de hypotheekaftrek te morrelen. Het is onverstandig om consumenten nu bezorgd te maken.”

  Ja laten we de mensen die teveel risico hebben genomen, waardoor we nu in de problemen zitten, blijven subsidiĆ«ren met HRA, onder meer betaald door de mensen die geen risico’s hebben genomen.
  Mensen die met open mond hebben zitten kijken naar de prijsstijgingen en dachten ‘dat kan nooit goed gaan’ blijven betalen voor de mensen die dachten ‘dat wil ik ook’.

 4. johnny Zegt:

  toch kan ik me menig verjaardags feestje nog herinneren , zonder uitzonderingen.

Laat een reactie achter

Opgelet:Het is niet toegestaan om teksten te plaatsen die auteursrechtelijk beschermd zijn. Dit mag alleen als er toestemming is gegeven door de auteur. Hetzelfde geldt voor beeld.

Uw reactie moet worden goedgekeurd en daardoor kan het even duren voor hij voor anderen verschijnt. Het is niet nodig om uw reactie nogmaals te plaatsen.