Leedvermaak bij RTL: Uitstel van Executie

De onderstaande tekst komt van de site van RTL:

“Wie kent het niet: De druk van het betalen van je hypotheek, iedere maand weer. Je dacht dat je alles goed geregeld had maar een onverwachte gebeurtenis heeft je leven drastisch veranderd.

Voorbeelden genoeg! Ontslag, echtscheiding, ziekte, overlijdensgeval, invaliditeit, faillissement etc. Het gevolg kan zijn dat uiteindelijk je huis per veiling wordt verkocht! Dan zit je dus zónder huis en mét schulden! En geloof me, het kan echt iédereen overkomen! Zit jij in de situatie dat je een dwangbevel hebt ontvangen en dat je huis dus geveild moet worden? Laat het me weten en misschien kan ik met mijn team jouw schade beperken!”

Ik is in dit geval Marijn Krabbe.. Uit de reacties onder het stuk blijkt dat er een groot aantal mensen het water aan de lippen staat:

Hallo graag wil ik meer weten over dit genoemde nieuwe programma ook wij net als vele andere in nederland is de hypotheek een van de grootste problemen met zeer vele gevolgen hoge schulden, achterstanden rekeningen,dreiging van afsluiting nuon,met gevolg ziekte depressie suicidaal gedachten,bijna een scheiding,maatschappelijkwerk,niet kunnen slapen,
het kan je je gezin kosten en als niets meer helpt en hulp kan worden geboden grijpen mensen het aan ook als je je dood schaamt voor je ellende …hoop van harte dat het een ander niet overkomt ons helaas wel en als wij geholpen kunnen worden dan grijpen wij dat aan……
over 5 jaar zal het beter gaan en zijn we ernog en ook nog samen een overlevings reis rijker..

links:
mediacourant.nl
RTL

Share Button
Tagged with: , ,
11 comments on “Leedvermaak bij RTL: Uitstel van Executie
 1. bee says:

  Eerst maken ze programma’s waarin mensen worden aangejaagd om een zo duur mogelijk huis te kopen en voor een luxe verbouwing te gaan….

  En vervolgens brengen ze in beeld wat er met mensen gebeurt als het kaartenhuis instort.

 2. Anneke Blaak says:

  Ik zou willen weten of ik hiervoor in aanmerking kan komen aangezien ik ook in een dergelijke positie terecht ben gekomen, een veel te hoge hypotheek en lasten en ziekte-omstandigheden.

 3. Karel says:

  opgeven voor het programma ‘uitstel van Executie’ kan via:
  http://www.rtl.nl/huistuinkeuken/uitstelvanexecutie/

 4. T. Wiebenga says:

  Ik ,zou graag mijn leed willen vertellen, wat mijn ex vriend & boekhouder mij hebben aangericht,kunt U misschien een adres geven waar ik mijn verhaal aan kan uitleggen? Vr. gr, mevr, T Wiebenga.

 5. esmeralda says:

  iedereen wil een groot huis, hmhm ik ook, iedereen wil lekker leven, wij ook, maar de mensen die een te grote hypotheek afsluiten zijn niet bij, Jongenlui let op Wil je een huis kopen, koop het op een salaris niet op twee dan maar wat kleiner en compacter, maar wij lossen maar ruim 600 euro per maand af ipv 1100 euro wat je wel eens hoor. Tip van de dag kleiner en compacter is goedkoper en leeft prettiger (neem dat van me aan)

 6. esmeralda says:

  even voor een rectificatie een te grote lening afsluiten wil elke bank denk eerst na (dit moest na afsluiten zijn niet bij

 7. dina wilkens says:

  hallo martijn

  gisteren heb ik niet gekeken ben
  5 jaar ook opgelicht was net weduwe geworden denk dat het om de zelfde heren ging

  ik wens mevrouw veel sterkte
  het slijt maar vergeten doe je nooit

 8. Natascha says:

  Ik wil graag mee doen aan het programma uitstel van exucutie
  Ik ben gescheiden mijn huis van mijn ex man en mijn staat al 4 jaar te koop
  Hij kan mijn niet uitkopen en ik kan het huis helemaal niet betalen
  Wie weet hoe ik aan het programma mee kan doen
  Groetjes van natascha

 9. Ilona says:

  Ik heb dezelfde vraag als Natascha, ik heb het via google geprobeerd iets te kunnen vinden maar helaas zonder succes.

 10. Ger Laenen says:

  Beste Martijn,

  Wij willen graag je hulp inroepen en dat van jouw team om mijn zoon te helpen zijn huis te verkopen. Help hem alsjeblieft met je programma “uitstel van excecutie”.

  Zijn huis staat door een scheiding te koop en dat lijkt niet te lukken. Het water staat echt tot aan zijn lippen.
  Het verhaal is te triest voor woorden en hulp is echt noodzakelijk. Zie de bijlage!

  In afwachting van een positieve reactie!

  Met vriendelijke groet!
  Ger Laenen
  Les Parcs
  24450 Miallet Dordogne
  Tel: 00 33(0)5 53 62 19 65
  Skype: Laenen61

 11. a.kooij says:

  gister 5 februari 2019 uitzending gezien,

  De enige opmerking die ik heb: de zelfdoding van de man is verricht naar aanleiding van medicijnen voor een depressie. Mensen kunnen op deze medicijnen echt vreemde dingen doen zoals zelfdoding. Is het geen andere regel juridisch en misschien in deze bewijsbaar betreft de risico verzekering voor overlijden. Daarbij is er ook de optie dat de arts misschien fouten heeft gemaakt zoals bijvoorbeeld geen bloed geprikt betreffende de schildklier functie of deze optimaal werkt en dit aangezien voor een depressie. Ik weet het niet! Doch diepe treurnis voor dit gezin. Anoniem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*