Rabobank ziet economie Nederland met 4% krimpen

De Nederlandse economie zal in 2009 met circa 4% in volume krimpen in vergelijking met 2008. Een dergelijk negatieve groei is voor het laatst in de jaren dertig waargenomen.

bron: FD.nl

Share Button

1 Reactie

  1. Niek Zegt:

    “Van radicale ‘kwantitatieve verruiming’ is dan echter nog geen sprake”

    nog niet, dankzij de ongekende neerwaartse manipulatie van de inflatiecijfers. Als dat niet gebeurde kon iedereen al lang zien waar de centrale banken mee bezig zijn. De reele rente (gekorrigeerd voor inflatie) is al jarenlang negatief, sparen staat tegenwoordig gelijk aan jaar in jaar uit geld verliezen.

    De enige manier om te ‘sparen’ was de afgelopen 20 jaar je schuldpositie maximaal opkrikken via bijv. een eigen huis. De bank profiteert natuurlijk mee. Werkt prima totdat de muziek van de stoelendans ophoudt (ook Rabo heeft dan een mega probleem).

Laat een reactie achter

Opgelet:Het is niet toegestaan om teksten te plaatsen die auteursrechtelijk beschermd zijn. Dit mag alleen als er toestemming is gegeven door de auteur. Hetzelfde geldt voor beeld.

Uw reactie moet worden goedgekeurd en daardoor kan het even duren voor hij voor anderen verschijnt. Het is niet nodig om uw reactie nogmaals te plaatsen.