Verdere daling huizenprijs door gedrag banken is mogelijk

EurohuisjeZoals de prijsstijging in de huizenmarkt in de afgelopen vijftien jaar voor een belangrijk deel door de banken is teweeggebracht, zo kan nu ook de huizenprijs heel goed gaan dalen door toedoen van de banken.

bron: fd.nl

Share Button
Tagged with:
3 comments on “Verdere daling huizenprijs door gedrag banken is mogelijk
 1. Lex says:

  Het leuke is natuurlijk dat je veel collega-deskundigen precies hetzelfde over hun woningmarkt hoorde zeggen, nog niet al te lang geleden.

 2. House says:

  NVM makelaars zijn ondeskundig, hebben geen bouwkundige nog juridisch kennis van onroerend goed, ze praten hoe hun hemdje waait (verkoop praatjes vullen geen gaatjes), een zeer onbetrouwbare groep!!!

 3. gekkehenkie says:

  Er is geen schaarste op de woningmarkt in absolute termen! Wellicht dat 1 liever in een 2-kapper woont dan in een hoekwoning etc …., maar dat zijn luxe problemen.

  De schaarste fabel + de banken + renteaftrek + de ene na de andere regering die niet heeft ingegrepen (ie teveel politici en te weinig (ja geen) staatslieden) terwijl huisprijzen tot onrealistische hoogte stegen + gemeentes die wilden meevreten uit de ruif + de massa die bleef geloven in bomen die in de hemel groeien, heeft ons gebacht waar we nu zijn. Op de rand van de prijsafgrond.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*