Verdere daling huizenprijs door gedrag banken is mogelijk

EurohuisjeZoals de prijsstijging in de huizenmarkt in de afgelopen vijftien jaar voor een belangrijk deel door de banken is teweeggebracht, zo kan nu ook de huizenprijs heel goed gaan dalen door toedoen van de banken.

bron: fd.nl

Share Button

3 Reacties

 1. Lex Zegt:

  Het leuke is natuurlijk dat je veel collega-deskundigen precies hetzelfde over hun woningmarkt hoorde zeggen, nog niet al te lang geleden.

 2. House Zegt:

  NVM makelaars zijn ondeskundig, hebben geen bouwkundige nog juridisch kennis van onroerend goed, ze praten hoe hun hemdje waait (verkoop praatjes vullen geen gaatjes), een zeer onbetrouwbare groep!!!

 3. gekkehenkie Zegt:

  Er is geen schaarste op de woningmarkt in absolute termen! Wellicht dat 1 liever in een 2-kapper woont dan in een hoekwoning etc …., maar dat zijn luxe problemen.

  De schaarste fabel + de banken + renteaftrek + de ene na de andere regering die niet heeft ingegrepen (ie teveel politici en te weinig (ja geen) staatslieden) terwijl huisprijzen tot onrealistische hoogte stegen + gemeentes die wilden meevreten uit de ruif + de massa die bleef geloven in bomen die in de hemel groeien, heeft ons gebacht waar we nu zijn. Op de rand van de prijsafgrond.

Laat een reactie achter

Opgelet:Het is niet toegestaan om teksten te plaatsen die auteursrechtelijk beschermd zijn. Dit mag alleen als er toestemming is gegeven door de auteur. Hetzelfde geldt voor beeld.

Uw reactie moet worden goedgekeurd en daardoor kan het even duren voor hij voor anderen verschijnt. Het is niet nodig om uw reactie nogmaals te plaatsen.