Rabobank verwacht géén prijsdaling van huizenmarkt

De Rabobank is woedend op het Financieele Dagblad. “In tegenstelling tot wat het FD op haar website en vermoedelijk morgenochtend in de krant vermeld, verwacht bestuursvoorzitter Bert Heemskerk van Rabobank geen prijsdalingen van de Nederlandse huizenmarkt.”

“De door het FD gesuggereerde uitspraken zijn nooit gedaan.”

Lichte prijsverhoging
Het laatste kwartaalbericht woningmarkt van Rabobank van 11 november jongstleden houdt zelfs nog rekening met een lichte prijsverhoging. Het rapport stelt dat de stijging van de huizenprijzen in 2009 beperkt zal zijn.

Heemskerk sprak tijdens de hoorzitting in de Tweede Kamer meerdere malen voor zijn beurt en gebruikte termen als “ik verwacht niet”, “maar als”, “mijn/uw kinderen”. Zelf heeft de arrogante Bert Heemskerk natuurlijk geen fouten gemaakt. Kan Herman Wijffels deze man niet snel opvolgen?

Share Button

3 Reacties

 1. Balsaq Zegt:

  Dit klinkt als een actie om de schade te beperken.

 2. xandr Zegt:

  Wat betreft het voorstel voor de verplichte huizencrashverzekering.
  Heemskerk zegt hier expliciet dat in zijn plan de overheid het fonds moet helpen als het geld tekort komt. Dit is uiteraard de hele clou van het verhaal.

 3. Lex Zegt:

  Nog net zo arrogant als voor de kredietcrisis dus. Dat komt helaas niet als een verrassing.

Laat een reactie achter

Opgelet:Het is niet toegestaan om teksten te plaatsen die auteursrechtelijk beschermd zijn. Dit mag alleen als er toestemming is gegeven door de auteur. Hetzelfde geldt voor beeld.

Uw reactie moet worden goedgekeurd en daardoor kan het even duren voor hij voor anderen verschijnt. Het is niet nodig om uw reactie nogmaals te plaatsen.