Twee huizen door de kredietcrisis?

In de schaduw van het nieuws
Duivelse dilemma’s, onmogelijke keuzes

Wilfred Kemp presenteert vanaf zaterdag 22 november ‘In de schaduw van het nieuws’. Dit gespreksprogramma gaat over de persoonlijke (en actuele) dilemma’s waar het nieuws mensen voor stelt. Gasten die deze dilemma’s aan den lijve hebben ondervonden kijken er nu met Kemp vanuit de luwte op terug.

Heeft u een nieuw huis gekocht maar kunt u door de kredietcrisis uw oude huis niet verkocht krijgen? Dan zou ik graag met u praten over uw ervaringen.

Het nieuwe KRO programma In de Schaduw van het Nieuws wil een uitzending maken over de problemen die mensen ervaren op de huizenmarkt door de kredietcrisis.

Hoe is de situatie bij u en wat voor effect hebben deze problemen op uw persoonlijke leven: ligt u er wakker van of zorgen de twee huizen voor stress in uw relatie?

Graag spreek ik met u over uw ervaringen!

Met vriendelijke groet,

Evelien Steenkist
Redacteur KRO’s In de Schaduw van het Nieuws
evelien.steenkist@kro.nl
035-6713321

Share Button

Laat een reactie achter

Opgelet:Het is niet toegestaan om teksten te plaatsen die auteursrechtelijk beschermd zijn. Dit mag alleen als er toestemming is gegeven door de auteur. Hetzelfde geldt voor beeld.

Uw reactie moet worden goedgekeurd en daardoor kan het even duren voor hij voor anderen verschijnt. Het is niet nodig om uw reactie nogmaals te plaatsen.