Zoetermeer in actie tegen borden makelaars

Zoetermeer gaat actie ondernemen tegen borden in de openbare ruimte waarop huizen te koop worden aangeboden. Volgens de gemeente nemen de makelaars het niet zo nauw met de regels en is er sprake van kopieergedrag: de ene makelaar wil niet voor de andere onderdoen. Borden aan woningen en in voortuinen staan op eigen grond, maar in het openbaar gebied en op gemeentegrond zijn ze niet toegestaan.

De wildgroei aan borden is voor de gemeente een ongewenste ontwikkeling waartegen zij nu dus gaat optreden.
De makelaars in Zoetermeer wordt per brief gevraagd de door hen geplaatste borden vóór 1 december te verwijderen. Borden die in december nog in de openbare ruimte staan, worden verwijderd en vernietigd. De gemeente rekent op medewerking van de makelaars en gaat er van uit dat zij de borden op tijd weghalen.

Ook de inwoners van Almere zullen door de borden het bos niet meer zien. Op Huizenhype.nl is duidelijk te zien dat Nederland steeds meer vervuild wordt door de vele makelaarsborden.

Het begint hier steeds meer op de Verenigde Staten te lijken….

Share Button

1 Reactie

  1. House Zegt:

    Ja makelaars is dan een beroep?

Laat een reactie achter

Opgelet:Het is niet toegestaan om teksten te plaatsen die auteursrechtelijk beschermd zijn. Dit mag alleen als er toestemming is gegeven door de auteur. Hetzelfde geldt voor beeld.

Uw reactie moet worden goedgekeurd en daardoor kan het even duren voor hij voor anderen verschijnt. Het is niet nodig om uw reactie nogmaals te plaatsen.