Halsema en Boot over vertraging crisisakkoord

GroenLinks-fractieleider Femke Halsema en hoogleraar economie Arnoud Boot discussiëren over de vertraging van het crisisberaad.

Halsema wil opheldering van premier Balkenende over de vertraging van het coalitieberaad over de crisisaanpak. Halsema zegt het vreemd te vinden om over te gaan tot “deeltijdarbeid” en ze vindt het tijdverspilling.

Femke Halsema reageert hiermee op de uitstel van het presenteren van de crisismaatregelen van vandaag naar maandag. ‘Tijdverspilling’ Ook de VVD, SP en PVV irriteren zich aan de vertraging.

De vakcentrale FNV demonstreerde vrijdag op het Binnenhof omdat ook de vakbeweging vindt dat het kabinet in actie moet komen.

bron: Pauw & Witteman

 

Share Button
Tagged with: ,
9 comments on “Halsema en Boot over vertraging crisisakkoord
 1. Eric says:

  Voor de liefhebbers:

  http://www.huizenzoeker.nl/

 2. Nico says:

  Ook in Nederland denken veel mensen dat de problemen op te lossen zijn door geld te lenen en dit in de economie te pompen. Het probleem is dat het geld uiteindelijk terugbetaald moet worden.

  Peter Schiff over staatsinmenging met geleend geld: http://www.youtube.com/watch?v=dyO4q3C4f_s

 3. mich says:

  Nico,
  Ook in Nederland denken veel mensen dat *hun* problemen op te lossen zijn door geld te lenen en dit in de economie te pompen. De oplossing is dat het geld uiteindelijk terugbetaald moet worden *door iemand anders*.
  Graag gedaan.

 4. Mieke (Hilversum) says:

  Weinigen beseffen dat de komende implosie van de huizenmarkt – dalingen (van 70@ !!) tot ca. 30% vanaf de top in 2007/2208 een enorme impact op de ecomomie in NL zal krijgen. Huizenprijzen zullen minimaal op het niveau van eind jaren 70/begin jaren 80 komen. Dit worst-case scenario zal m.i. helaas uitkomen. Neem uw maatregelen.

 5. johnny says:

  Ik begrijp daarbij het woord ”helaas” niet . Inzoverre we in nederland een woningmarkt hebben kan het ook zijn dat we weer met de voetjes op de grond zullen belanden. Daar zullen we uiteindelijk allemaal belang bij hebben.

 6. charles says:

  De starters hebben daar geen belang bij…

 7. johnny says:

  aan lage prijzen hebben de starters nog het meeste belang.

 8. Niels says:

  Alle starters die net hun eerste huis hebben gekocht hebben er geen belang bij.

  Starters die nog geen huis gekocht hebben, die hebben er wel belang bij.

  Hoe dan ook, een gedeelte van de starters is wel de sigaar.

 9. johnny says:

  Als ik start vertrek ik vanaf het vertrekpunt ……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*