Alliantie verhuurt koopwoningen

Woningcorporatie de Alliantie gaat 58 huizen die oorspronkelijk zijn gebouwd als koopwoning, verhuren. Het gaat om huizen in de wijk Noorderplassen-West in Almere.

Projectontwikkelaar Bam Vastgoed liet de woningen bouwen, maar kon ze niet verkopen. Volgens een woordvoerder van de Alliantie is de stagnerende verkoop te wijten aan de kredietcrisis. Banken zijn steeds minder bereid een hypotheek te verstrekken waardoor minder mensen een huis kunnen kopen.

Inmiddels is bijna driekwart van de 58 woningen in Noorderplassen-West verhuurd.

bron: omroepflevoland.nl

Share Button

1 Reactie

  1. T.J. Zundorf Zegt:

    3e jaars Commerciele Economie student van 24 jaar. Op zoek naar een zelfstandige woning per direct, keuken delen vind ik niet erg. Op zoek naar een woning/kamer voor ā‚¬500,- p/m voor een minimale periode van 24 maanden,
    huidige twee bijbanen:
    – Ober in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam
    – Call agent bij financieel dienstverlenend bedrijf WR Leading in Finance,

Laat een reactie achter

Opgelet:Het is niet toegestaan om teksten te plaatsen die auteursrechtelijk beschermd zijn. Dit mag alleen als er toestemming is gegeven door de auteur. Hetzelfde geldt voor beeld.

Uw reactie moet worden goedgekeurd en daardoor kan het even duren voor hij voor anderen verschijnt. Het is niet nodig om uw reactie nogmaals te plaatsen.