‘Lastige’ huizen in verhuur

Tuinderspad Alkmaar De verkoop van de nieuwe appartementen aan het Tuinderspad in Overdie stagneert. Woningstichting Woonwaard gaat de resterende twintig woningen verhuren.

Het blijkt niet mee te vallen de appartementen in het gebouw in het voormalige volkstuintjesgebied aan de man te brengen. De kredietcrisis en de daarmee samenhangende stagnering op de huizenmarkt heeft de verkoop helemaal stilgelegd.

Woonwaard-directeur Pierre Sponselee: ,,We hebben momenteel de tijd tegen. De koopbereidheid is een stuk minder. Daarom bekijken we of de laatste twintig van de 150 appartementen van het project Tuinderspad kunnen verhuren en op een later moment kunnen verkopen.”

bron: Noordhollands Dagblad

Share Button

2 Reacties

 1. Peter Zegt:

  De verhuurmarkt gaat hier ook erg veel last van krijgen.

 2. Lex Zegt:

  Vinden ze het gek dat ze het niet meer verkocht krijgen? 😀

  Even wat prijzen…

  131 m² € 287.070 v.o.n.

  98 m² € 224.120 v.o.n.

  75 m² € 172.780 v.o.n.

  Eigenlijk te gek voor woorden, voor wat in wezen een portiekflat is in niet bepaald een denderende buurt in Alkmaar.

  Goed teken dat er niemand meer te vinden is die dit soort bedragen wil betalen. Het gezond verstand lijkt terug te keren.

Laat een reactie achter

Opgelet:Het is niet toegestaan om teksten te plaatsen die auteursrechtelijk beschermd zijn. Dit mag alleen als er toestemming is gegeven door de auteur. Hetzelfde geldt voor beeld.

Uw reactie moet worden goedgekeurd en daardoor kan het even duren voor hij voor anderen verschijnt. Het is niet nodig om uw reactie nogmaals te plaatsen.