Kabinet stuurt aan op lagere btw bouw

Het kabinet onderzoekt of het btw-tarief voor onderhoud van bestaande woningen en kantoren kan worden verlaagd van 19% naar 6% om de bouwsector te stimuleren en de economie aan te jagen. Dat bevestigen bronnen rond het kabinet tegenover het FD.

Bron: FD.nl

Share Button

5 Reacties

 1. Inge Zegt:

  ALLE BTW tarieven van 19% naar 6% dat zet pas zoden aan de dijk in deze moeilijke tijd. Maar ja de overheid heeft geld nodig dus dat zullen die ambtenaren met hun carte blanche wel niet doen voor de consument.

 2. House Zegt:

  Kruimelwerk de BTW verlaging!
  De Nederlandse Regering moet toch eens verder kijken dan hun neus lang is, Europa gaat verder dan de Nederland!!!

 3. Arjan Zegt:

  Een slagaderlijke bloeding stelp je niet met een pleister.

 4. Frank Zegt:

  Het begrotingstekort enorm op laten lopen zal de economie van het bedrijfsleven wel doen aanwakkeren, sterke geldontwaarding is het gevolg…

 5. Balsaq Zegt:

  En dat terwijl de oplossing zo kinderlijk eenvoudig is: De P.R.I.J.Z.E.N. O.M.L.A.A.G. .

  Nu weer gaan lopen rommelen aan dingetjes om de veel te dure huizen toch te slijten is ongeveer even zinvol als een junk heroine geven in de hoop dat “dit echt de laatste keer was”.

  Een huis hoort 4-5 x modaal inkomen te kosten, dus ca. 150k.

Laat een reactie achter

Opgelet:Het is niet toegestaan om teksten te plaatsen die auteursrechtelijk beschermd zijn. Dit mag alleen als er toestemming is gegeven door de auteur. Hetzelfde geldt voor beeld.

Uw reactie moet worden goedgekeurd en daardoor kan het even duren voor hij voor anderen verschijnt. Het is niet nodig om uw reactie nogmaals te plaatsen.