Huizenmalaise treft Dimo.nl

DimoDe malaise op de huizenmarkt maakt ook op het internet slachtoffers. Woningsite Dimo.nl heeft faillissement aangevraagd. De curator van het bedrijf bevestigde vrijdag de melding van het faillissement in het register van de Kamer van Koophandel.

„De leiding wijdt het aan de economische recessie”, zei curator Jack Damen. Door de economische tegenwind worden minder huizen verkocht. Dit heeft volgens Damen de site de das omgedaan.

Of er een doorstart komt van het bedrijf kon de curator nog niet zeggen. Een verkoop en doorstart van alleen de site behoort volgens hem tot de mogelijkheden. Bij Dimo werken op dit moment vijf mensen.

Vorig jaar oktober bezochten ongeveer 1,5 miljoen woningzoekenden de site Dimo.nl, naar eigen zeggen de grootste onafhankelijke woningsite van Nederland. Vrijdag stonden er meer dan 150.000 woningen op.

bron: ANP

Share Button
Tagged with: , ,
2 comments on “Huizenmalaise treft Dimo.nl
  1. johnny says:

    De huizensites , met nederlands aanbod, zijn er talrijk van. De een met nog meer snufjes dan de andere , dat kost geld. Vaak een enorm redactieteam , die betaald moeten worden.
    Een goed voornemen maar vraagt de markt om steeds meer met een dienovereenkomstige verdere verslechtering van de transparantie. En er zullen er nog meer komen , let maar op.
    Ondernemers moeten ook eens leren met ”de markt” bezig te zijn in plaats van vanuit hun eilandje geld als eerste motivatie te zien. Dat Dimo dit lot is ondergaan op deze manier weet ik niet .
    Ik bezit zelf de grootste tweedewoning site van nederland en die is GRATIS , al negen jaar lang…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*