Nedelander somber over financiele toekomst

Bijna 70 procent van de Nederlanders verwacht dat de huizenprijzen de komende tijd zakken. Dat is een van de uitkomsten van (wereldwijd) onderzoek door Motivaction.

“Net zoals in de meeste landen stellen de Nederlanders zich in op een wereldwijde recessie; 60 procent van de ruim 550 ondervraagden in Nederland geeft aan te verwachten dat de economie in de komende tijd verslechtert. Alleen de Engelsen en de Japanners zijn nog somberder”, aldus het onderzoeksbureau. Meer dan de helft van de ondervraagden (54 procent) verwacht in de komende 12 maanden minder geld te kunnen besteden. “Ook hierin lijken de Nederlanders veel op Japanse en Engelse consumenten die de waarde van hun huizen en het vrij besteedbaar inkomen sterk zien dalen.”

Share Button

Laat een reactie achter

Opgelet:Het is niet toegestaan om teksten te plaatsen die auteursrechtelijk beschermd zijn. Dit mag alleen als er toestemming is gegeven door de auteur. Hetzelfde geldt voor beeld.

Uw reactie moet worden goedgekeurd en daardoor kan het even duren voor hij voor anderen verschijnt. Het is niet nodig om uw reactie nogmaals te plaatsen.