Bereken je hypotheeksituatie op hypotheekkater.nl

hypotheek katerHypotheekkater is een website waar je jouw hypotheeksituatie door kan rekenen. Met deze berekening kan je goed inschatten hoe hoog je hypotheek mag zijn om een gezonde financiële toekomst te waarborgen, gebaseerd op je huidige situatie én wensen voor de toekomst. De site is gemaakt door Jeroen Boschma, een elektrotechnisch ingenieur met een grote interesse voor de woningmarkt en aanverwante zaken.

Er worden geen adviezen gegeven, bijvoorbeeld of bepaalde keuzes al dan niet financieel gunstig zijn. Je moet dus zelf je conclusies aan de resultaten verbinden. Mocht je op dat vlak verdere vragen hebben, of advies nodig hebben over te maken financiële keuzes, neem dan contact op met een financieel expert of hypotheekadviseur.

www.hypotheekkater.nl

Share Button

Laat een reactie achter

Opgelet:Het is niet toegestaan om teksten te plaatsen die auteursrechtelijk beschermd zijn. Dit mag alleen als er toestemming is gegeven door de auteur. Hetzelfde geldt voor beeld.

Uw reactie moet worden goedgekeurd en daardoor kan het even duren voor hij voor anderen verschijnt. Het is niet nodig om uw reactie nogmaals te plaatsen.